Om oss

Med trygghet väcks lusten och var och en ska våga ta nästa steg utifrån just sina förutsättningar. Lär känna våra lärare nedan!

Petra Lindwall

img_27851Petra är grundare av NextStep Studios och undervisar i NextStep Musical och Vuxenjazz. Hon är utbildad vid Balettakademiens yrkesdansarlinje med stipendium för dansstudier i U.S.A. Petra har undervisat på Danscenter, Kulturamas artistskola, Jane´s Dansstudio och Sturebadet. Aktivitetsansvarig för barn och ungdomar på Sunwing Resort. Har bedrivit verksamhet inom träning, dans och hälsa sedan 2004.

Varför välja bort? Jag säger: prova allt och lite till! Det är när vi vågar och kanske ibland misslyckas som vi utvecklas. Jag brinner för att skapa en varm showstudio där alla ska känna sig trygga.

Liza Lövén

Liza Lövén

Liza har alltid haft en stor glädje för dans och Musik. Redan som tioåring drev hon dansskola på gräsmattan för grannbarnen. Sedan utbildade hon sig till barnskötare och arbetade många år inom fritidsverksamhet där hon även fick möjlighet att gå ett flertal dansutbildningar för barn i bland annat Afro Power Dance och Röris.Liza undervisar NextStep Kids 4-5år .

Jag vill att barnen ska få upptäcka glädjen i att röra sig till musik. Jag vill att de ska våga tro på sig själva och våga upptäcka kroppens förmåga i rörelse.

Sandra Jonsson

DSC_0014Sandra är utbildad vid Stockholms Musikpedagogiska Institut och har varit konståkare och konståkningstränare under många år. Hon har stor erfarenhet av ledarskap och pedagogik med såväl barn som vuxna. Nu har hon snörat av sig skridskorna och satsar vidare inom dansen. Sandra har dansat jazz, klassisk balett och streetdance vid Jane’s Dansstudio och Kulturama.

Jag vill att barnen ska upptäcka vad deras kroppar kan göra till musik. Jag vill att de ska utmana sig själva i nya rörelsemönster och tillsammans med sin fantasi och musik skapa fantastisk dans.

Caroline Aspell

img_0377Caroline har dansat alla möjliga stilar: från balett och jazz till orientaliskt, salsa och afrikanskt. Hon har tidigare undervisat barndans i flera sammanhang. Caroline är utbildad socionom och har lång erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Under våren ska Caroline vidareutbilda sig inom Skapande dans på Stockholms Musikpedagogiska institut. På NextStep Studios undervisar hon Kids.

Emma Poromaa (fd Ahlvin)

Emma.Ahlvin

Emma började dansa redan som 2-åring. Först balett och sedan showjazz. Hon är utbildad på Kulturamas yrkeslinje för musikalartister och på Broadway Dance Center i New York, Steps samt på Edge Performing Arts Center i L.A. Emma har arbetat som danspedagog i 12 år, på bl.a. Danscenter Stockholm och Kulturama. Hon undervisar Showjazz, Musical och Performance.

På mina lektioner kan du förvänta dig stort fokus på det sceniska uttrycket blandat med teknik och massor av dansglädje!

                        Välkommen till NextStep Studios!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *